Upakovan funkcijama.
Spreman za priče.

Novi Santa Fe povećava udobnost za putnike na sjedištima drugog i trećeg reda, čak i za odrasle osobe. U drugom redu, prostor za noge povećan je za 38 mm, a sjedište je za 18 mm veće. Pristup trećem redu sjedišta je dodatno olakšan, a prostor za glavu povećan za 22 mm. Povećana je i zapremina prtljažnog prostora koji nudi fleksibilnost za svakodnevne potrebe.

Card image cap
Head-up displej

Po prvi puta, Santa Fe će imati puni Head up displej(HUD) koji projektuje sve najvažnije informacije na vjetrobransko staklo. Projekcijom slike od 8 inča, svjetlosnom jačinom od 10 000 candela po kvadratnom metru, novi HUD pruža najbolju vidljivost u različitim svjetlosnim uvjetima. Informacije koje se prikazuju na displeju su brzina, navigacija, količina goriva kao i upozorenja sigurnosnih sistema u automobilu.

Card image cap
Bežično punjenje mobitela

Kako bi baterije telefona putnika uvijek bili pune, Santa Fe nudi bežični jastučić za punjenje (Qi standard) za mobilne telefone. Status napunjenosti telefona signalizira se na malom indikatoru iznad. Kako telefon ne bi bio zaboravljen unutar automobila, središnji displej na ploči s instrumentima prikazuje podsjetnik prilikom gašenja motora. Santa Fe također dolazi standardno s USB priključkom i AUX utičnicom.

Card image cap
Integrisani memorijski sistem (IMS)

Za maksimalnu udobnost, IMS "pamti" do dvije omiljene vozačeve postavke sjedišta zajedno sa postavkama retrovizora i HUD opcijama, sve se postiže pritiskom na samo jedno dugme.

Card image cap
Jednostavno preklapanje sjedišta

Jednostavno preklapanja sjedišta sa samo jednim dodirom na dugme, omogućava lagano i jednostavno iskorištavanje prostora u drugom redu.

Card image cap
Ručka za lakši ulazak

U automobilu se nalazi ručka pomoću koje možete po potrebi lakše ući u vaš Santa Fe.

Card image cap
Sistem pametnog prtljažnika

Utovarite lakše prtljag pomoću sistema pametnog prtljažnika, koji automatski otvara prtljažnik u roku od 3 sekunde kada se nađete u blizini s pametnim ključem.

Spoljašnjost

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | Katalog Santa Fe
PDF dokument | Cjenovnik Santa Fe
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška