Dizajniran da se istakne.

Sportski, elegantan i vizuleno upečatljiv. Dinamična silueta potpuno novog i20 je u centru pažnje, zahvaljujući kompletno redefinisanom dizajnu eksterijera.  

Redefinisana sigurnost u vožnji.

Unaprijeđen paket sigurnosnih sistema je osmišljen da učini ulice sigurnim mjestom za sve: tebe, tvoje saputnike i svi druge učesnike u saobraćaju, uključujući pješake i bicikliste.   

Povezan sa tobom.

Uživajte u funkcijama pametne povezanosti potpuno novog i20 za praktičnu i udobnu vožnju. Ostanite bežično povezani i kotrolišite glasom svoj auto dok vozite.  

Stil nove generacije.

Inspirisana oblikom mišića u sportskoj odjeći, glatka karoserija je oblikovana da pruži maksimalan unutrašnji prostor. Reflektujući ovu inspiraciju, dizajn modela i20 predstavlja komplementarni kontrast između nježnih površina i oštrih linija, što stvara nježan i mišićav izgled auta. Dizajn enterijera predstavlja balans sportskog izgleda u kombinaciji sa prostranošću i praktičnošću.  

Povežite se sa svojim potpuno novim i20.

Povežite se sa svojim potpuno novim i20.

Iskoristite u potpunosti svoj telefon dok vaš fokus ostaje na putu. I to bez dodavanja kablova.   

Najbezbedniji u svom segmentu.

Najsigurniji u svom segmentu.

Potpuno novi i20 ima sigurnosni paket najbolji u svojoj klasi. Bezbjedna putovanja za sve.  

Sledeća generacija. Sada.

Sa vrhunskim funkcijama povezivanja bićete u toku sa svim dešavanjima dok ste na putu. Novi pogonski sklop i opcije mjenjača čine iskustvo vožnje prefinjenim i održivim. Potpuno novi i20 postavlja standarde u svom segmentu sa vrhunski pametnim tehnološkim karakteristikama i svojim sportskim izgledom.   

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik i20
PDF dokument Cjenovnik i20 FL
PDF dokument Katalog i20
PDF dokument Dodatna oprema i20

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška