Spoljašnost

Dizajn četvrte generacije Santa Fe-a, inspirisan je novim Hyundai SUV dizajnom. Njegova karakteristika je moderan i elegantan izgled, a detalji koji se posebno izdvajaju su takozvana kompozitna svijetla i „Kaskadna Gril“ maska, što je ujedno novo, prepoznatljivo lice Hyundai SUV modela. Novi Santa Fe prepoznatljiv je po svojoj atletskoj građi, ali i po profinjenim linijama koje dokazuju da je ovo model na vrhu Hyundaijevog SUV segmenta.

Pogled sprijeda

Spoljašnjost
Card image cap
Kompozitna svjetla

Dizajn kompozitnih svjetala ima LED dnevna svjetla modernih tankih linija koja su smještena na vrhu LED svjetala.

Card image cap
Kaskadne grile

Kombinacija pozornosti posvećenoj detaljima i naklonosti klasičnoj snazi, verzija autentične kaskadne rešetke hladnjaka na modelu Santa Fe vrlo je privlačna. Istaknuta kromirana ukrasna letvica koja naglašava gornji dio rešetke hladnjaka i široki branik naglašavaju snažan i široki stav.

Card image cap
Full LED svjetla

U ponudi su i elegantna i samopouzdana Full LED svjetla koja bolju vidljivost čine još boljom. Imaju i pametnu pomoć za duga svjetla zbog veće sigurnosti i manje stresa.

Bočni pogled

Spoljašnjost
Card image cap
Karakterna linija

Karakterna linija povezuje LED dnevna svjetla sa stražnjim kombiniranim svjetlima te krasi Santa Fe dinamičnim sportskim profilom.

Card image cap
Alu Felge

Santa Fe je dostupan s izborom elegantnih 17“, 18“ i 19“ aluminijskih felgi uz koje će SUV stil dodatno doći do izražaja.

Pogled straga

Spoljašnjost
Card image cap
Panoramski krov

Pustite sunce u unutra! Panoramski krov koji se sastoji od dvije ploče proteže se iznad oba reda sjedala kako bi se pojačao osjećaj prostornosti. Postoji i mogućnost puštanja zraka u putničku kabinu, jer pritiskom na tipku jednostavno otvarate prednju ploču, a odmah se aktivira i široki odbojnik vjetra radi veće udobnosti.

Card image cap
3D LED kombinirana svjetla

Nova LED kombinirana svjetla 3D tipa harmonično naglašavaju masivni stražnji kraj. Njima Santa Fe duguje svoj nezamjenjiv izgled, a ona vam pomažu da budite viđeni, danju i noću.

Unutrašnjost

Unutrašnjost Santa Fe-a nudi zadivljujući odnos između dizajna i funkcionalnosti. Vidljivost stražnjeg dijela dodatno je unaprijeđena povećanjem površine stakala za čak 41% više u odnosu na prethodni model. Vozači i putnici na prednjim sjedištima lako će naći odgovarajući položaj za sjedenje s obzirom da se električni podesiva sjedišta pomjeraju u 10 različitih položaja.

Spoljašnjost

Stil u unutrašnjosti

Da bi bili sigurni da je stil novog Santa Fe upravo ono što vam se sviđa, možete odabrati 4 boje u unutrašnjosti. (Crna, Siva, Tamno bež ili Bordo) . Istražite neke od boja u unutrašnjosti.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | Katalog Santa Fe
PDF dokument | Cjenovnik Santa Fe
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška