Krenite dalje s lakoćom

Kamera za vožnju unazad

Putanja kretanja vozila se prikazuje na ekranu u zavisnosti od položaja upravljača kako bi parkiranje vožnjom u nazad bilo lakše (dostupno kao opcija).

Card image cap
Elektronske komande prozora

Elektronske komande prozora postavljene su na vratima vozača, zbog optimalne ergonomije i lakoće upravljanja.

Card image cap
Elektronska parkirna kočnica

Prekidač kojim se upravlja elektronskom parkirnom kočnicom zauzima manje prostora od konvencionalne ručice parking kočnice. Takođe čini aktivaciju i otpuštanje parking kočnice jednostavnim, jer sve što je potrebno jeste pritisak na prekidač (dostupno kao opcija).

Sistem za pomoć pri parkiranju (PAS)

Sistem za pomoć pri parkiranju (PAS)

Parkiranje na uskim mjestima može predstavljati problem, posebno u uslovima lošije vidljivosti. Senzori u prednjim i zadnjim branicima mogu otkriti bilo kakvu prepreku koju vi ne vidite i upozoriti vas kada da stanete kako ne biste udarili u njih.

Card image cap
Start/Stop dugme

Sve što je potrebno za pokretanje motora je pritisak na start/stop dugme, ukoliko vam se smart ključ nalazi u neposrednoj blizini (dostupno kao opcija).

Card image cap
Povezivanje (USB/AUX)

Ulazi za povezivanje omogućuju jednostavno povezivanje većine dostupnih prenosivih uređaja, kao što su muzički plejeri, telefoni ili USB memorije.

odmagljivanje

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala detektuje kondenzaciju na vjetrobranskom staklu i pokreće sistem klimatizacije automobila kako bi se stakla brzo odmaglila (dostupno kao opcija).

Card image cap
Podešavanje sjedišta vozača

Sjedište vozača se može podešavati u 10 različitih položaja i nagiba. Posebno je dostupno podešavanje potpore za lumbalni dio leđa vozača (dostupno kao opcija).

Card image cap
Kamera za vožnju unazad

Kamera sa prikazom slike za vožnju unazad je još jedan vid pomoći prilikom parkiranja. Prikaz slike je omogućen na LCD ekranu u boji dijagonale 5 inča.

Card image cap
Komande postavljene na upravljaču

Komande postavljene na upravljaču omogućuju lako korištenje funkcija kao što je opcija krstarenja, opcije za upravljanje telefonom i opcije za podešavanje jačine zvuka .

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | Cjenovnik i30
PDF dokument | Katalog i30
PDF dokument | Dodatna oprema i30
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška