Nova Hyundai Kona - Karakteristike - Hyundai Bosna i Hercegovina

Postavljanje novih standarda.

Potpuno nova KONA postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova zahvaljujući impresivnom rasponu najsavremenije pametne tehnologije. Uživajte u najnovijim načinima povezivanja i pametnim praktičnim dodacima potpomognutim vrhunskim sigurnosnim sistemima i sistemima za pomoć u vožnji.

Elegantno zakrivljeni panoramski displej ima dva integrirana displeja za visokotehnološki izgled:
displej osjetljiv na dodir za zabavu i informacije od 12,3” te digitalni klaster od 12,3”.

BOSE Premium audio sistem s osam zvučnika i subwooferom prilagodili su BOSE-ovi inženjeri za bogat i impresivan doživljaj slušanja.

Potpuno novu KONU možete otključati tako da svoj pametni telefon prislonite na ručku vozačevih ili suvozačevih vrata. - (trenutno nije dostupno za BiH tržište).

Potpuno nova KONA podiže povezanost na viši nivo s Hyundaijevom novom generacijom sistema za zabavu i informacije pod nazivom ccNC (Connected Car Navigation Cockpit), pružajući naprednu grafiku i savršeno jedinstvo displeja. ccNC predstavlja najnoviju verziju aplikacije Bluelink uključujući sva ažuriranja softvera Over The Air (OTA). Za veću praktičnost, KONA se može zaključati, otključati i pokrenuti putem digitalnog ključa pomoću pametnih telefona ili pametnih satova.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne dodatke koje vašu vožnju čine praktičnijom. Sve o Bluelink® povezanosti

Profitirajte od stalnih ažuriranja performansi i novih dodataka kroz ažuriranje softvera vozila Over The Air.

Zahvaljujući aplikacijama Apple CarPlay™ i Android Auto™, svoje aplikacije pametnog telefona i muziku možete prenijeti na veliki ekran.

Za dodatni mir, potpuno nova KONA opremljena je najnovijim, vrhunskim naprednim sistemima za pomoć u vožnji – Hyundai Smart Sense. Po prvi put, KONA Hybrid opremljena je sistemom za pomoć u vožnji autocestom (Highway Driving Assist) koji predstavlja kombinaciju sistema upozorenja prilikom prelaska vozne trake (Lane Following Assist) i pametnog tempomata temeljenog na navigaciji (Navigation Based Smart Cruise Control) koji koristi senzore i podatke karte kako bi osigurao sigurnu vožnju te automatski prilagodio brzinu.

KONA Hybrid uključuje pomoć u vožnji autocestom koja kombinira korištenje senzora i podataka karte kako bi osigurala sigurnu vožnju te automatski prilagodila brzinu.

Usko parkirno mjesto u garaži? Nema problema – Surround View Monitor daje vam pogled od 360 stepeni na područje kako biste manevriranje u ograničenim prostorima učinili lakšim i sigurnijim.

Sada možete vidjeti natrag s lijeve i desne strane na digitalnom klasteru. Kamere se aktiviraju uključivanjem pokazivača smjera kod promjene trake.

Svestrana i povezana, KONA se također odlikuje udobnošću i praktičnošću. Zahvaljujući uvećanim dimenzijama i univerzalnoj arhitekturi izvedenoj iz EV-a, dobivate prostraniji i fleksibilniji unutarnji „životni prostor“. Otkrijte iznimnu razinu pametne tehnologije i pametnih dodataka koje će svaku vožnju učiniti užitkom.

Naslonite se i opustite se. Možete odabrati opuštajuća udobna sjedišta u prvom redu koja su optimizirana za odmor i raspodijelu pritiska na tijela.

Uživajte u jednostavnom utovarivanju. Vrata prtljažnika otvaraju se automatski kada se pametni ključ očitava tokom 3 sekunde. Štoviše, možete prilagoditi visinu podizanja.

Pustite da vas sunce obasja i uživajte u vjetru u kosi kada otvorite krovni prozor.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik KONA
PDF dokument Cjenovnik KONA Hybrid
PDF dokument Katalog KONA
PDF dokument Specifikacije KONA
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška