Dinamičan poput vas.

Ne zadržavajte se kad je vrijeme da krenete naprijed. Zgrabi upravljač i postavi vlastiti put.

Dinamičan poput vas.

Svjetla pozornice su vaša

Novi optimizirani sportski dizajn je izgrađen da odiše snažnim stavom. Zahvaljujući uglađenim 17“ alu felgama nova Elantra će privlačiti pažnju gdje god da se pojavite.

Električni preklopovi vanjski retrovizori

Električna sklopiva vanjska ogledala

17’’ Alu točkovi

17’’ Alu felge

Zakoračite u Vaš prostor

Okružite se sa inovativnim dodacima u unutrašnjosti koji vam omogućavaju da se fokusirate na vaše putovanje u potpunom komforu. Automatski klima uređaj, grijanje volana i sjedišta, kamera za pregled iza vozila, krovni otvor kao opcija - svaki detalj je dizajniran za lagodno putovanje. Pametni mod vožnje analizira vaše režime vožnje u stvarnom vremenu, te vas tako postavlja u optimalni mod vožnje.

Uđite u svoj domen.

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense je vrhunska tehnologija. Svaki dodatak je načinjen da dodatno poboljša vašu sigurnost, tako da svako vaše putovanje bude opušteno.

Sistem upozorenja kod mrtvog ugla (BCW)

Senzori koji se nalaze u zadnjem braniku upozoravaju vozača ukoliko im se približavaju vozila koja nisu vidljiva, odnosno vozila koja se nalaze u mrtvom uglu.

Sistem asistencije pri izbjegavanju prednjeg udara (FCA)

Prednja kamera upozorava vozača odmah ukoliko se približi drugo vozilo, te ukoliko je potrebno aplicira kočionu silu da izbjegne udar.

Sistem zadržavanja vozila u traci (LKA)

Prednja kamera otkriva trake na cesti te tako preventivno spriječava prelaženje iz jedne trake u drugu. Ukoliko vozilo krene da prelazi u drugu traku vizualni i zvučni alarmi upozoravaju, nakon toga dolazi do automatskog ispravljanja upravljača i vraćanja u traku.

Upozorenje pri parkiranju – Naprijed / Natrag (PDW – F/R)

Parkiraj sa potpunom sigurnošću koristeći prednju i zadnju kameru za ultimativnu vidljivost. Senzori za parkiranje upozoravaju vozača pri parkiranju, te apliciraju kočionu silu ukoliko je potrebno.

Snaga koja odgovara vašoj

Lijep. Odvažan. Epičan. Nek vaša odvažnost se ogleda kroz vozilo koje u potpunosti odgovara vašem potencijalu.

Snažan poput vas.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.58MB Cjenovnik Elantra
PDF dokument | 9.96MB Katalog Elantra
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška