“HYUNDAI CARE” program

Poštovani Hyundai vlasnici,

Svi se suočavamo sa nepredvidljivom situacijom kada je u pitanju globalno širenje virusa COVID-19.

Iznimno nam je žao jer ova pošast prijeti zdravlju i životima naših klijenata, partnera, članova porodice i cjelokupne zajednice.

Naš glavni prioritet je biti na usluzi naših klijenata i pružiti najbolju moguću podršku i uslugu bilo da se radi o proizvodu ili servisu. Međutim obzirom na trenutnu situaciju i preporučene mjere socijalnog distanciranja mi se iskreno izvinjavamo ukoliko ne ispunjavamo sve naše obaveze i dužnosti.

Da bi podržali Hyundai kupce koji se možda suočavaju sa poteškoćam kada je u pitanju održavanje vozila zbog naprijed navedenih restrikcija, Hyundai je uveo novi program pod nazivom “HYUNDAI CARE”. Hyundai Care program omogućava vlasnicima Hyundai vozila sa originalnom garancijom koja ističe u periodu 01.03. do 30.04.2020. godine produženje perioda garancije do 31.05.2020. godine, odnosno produženje vrijednosti garancije od jednog do tri mjeseca. Sve garancije koje ističu u periodu maja također će biti produžene do kraja istog mjeseca.

Prije svega, prioritet je zdravlje Hyundai klijenata zajedno sa našom snažnom predanosti i obavezom za napredak čovječanstva. Mi ćemo pažljivo pratiti situaciju vezano za vanrednu situaciju uzorkovanu virusom COVID-19, a s druge strane davati ćemo sve od sebe da vam omogućimo još bolju uslugu i da minimiziramo eventualne neugodnosti.

Budite dobro i zdravo.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška