Hyundai Auto BH nakon promotivne kampanje novog SUV-a Tucsona , nastavlja sa svojim prodajnim akcijama, al' u ovom slučaju riječ je o ranije javnosti predstavljenom i30.

  • Novi i30 sa uštedom od 5.000 KM
  • Bogato opremljeni paket opreme
  • Limitirana jesenja edicija
  • i30 za 22.990 KM sa PDV

Hyundai Auto BH nakon promotivne kampanje i prezentacije novog SUV-a Tucsona bh javnosti (koja se održala paralelno sa prezentacijom na sajmu automobila u Frankfurtu), nastavlja sa svojim prodajnim akcijama, al u ovom slučaju riječ je o nešto ranije javnosti predstavljenom i30.

Novi i30 u najboljoj ponudi do sada

Od prvog proizvedenog vozila pa do danas i30 je jedan od najprodavanijih kompakta na našem tržištu, te se jednostavno pokazao kao vozilo koje ima savršen omjer dobijeno uloženo. Tržište nastavlja jednako dobro da prepoznaje i cijeni kvalitet i u unaprijeđenoj verziji i30, pa samim tim i potražnja za ovim vozilom ne prestaje.

Obzirom na sve gore navedeno Hyundai je odlučio napravi posebnu ponudu, jesenju ediciju ovog modela sa određenim paketom opreme i agregatom (novi 1.4 litarski Kappa benzinski motor-četiri cilindra sa poboljšanom efikasnošću i reduciranom težinom od 14 kg je zamjenio 1.4 litarski Gamma benzinski motor, te tako evidentno smanjio potrošnju goriva od 5,6 l/100 km i emisiju CO2 ).

Pored popusta od 5.000 KM za gotovinsko plaćanje, tu je i dodatni benefit u vidu većeg paketa opreme. i30 u ovom limitiranom izdanju sa 1.4 Kappa benzinskim motorom i ovim paketom opreme možete dobiti za 22.990 KM sa PDV što je najbolje od Hyundaia do sada kada je u pitanju ovo vozilo.

Napominjemo da je broj modela u ovoj („jesenjoj ponudi“) ograničen.

Za više informacija posjetite ili pozovite Hyundai salone širom Bosne i Hercegovine.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška