Počinje velika prodajna akcija u Hyundai salonima širom BiH. Akcija se odnosi na vozilo koje je jedno od najprodavanijih u svom segmentu kako u BiH tako i u cjelokupnoj Europi, a to je i30

Počinje velika prodajna akcija u Hyundai salonima širom BiH. Akcija se odnosi na vozilo koje je jedno od najprodavanijih u svom segmentu kako u BiH tako i u cjelokupnoj Europi, a to je i30.

Prvi i30 proizveden je već davne 2008. godine u Češkoj fabrici Nošovice, upravo zahvaljujući ovom vozilu, Hyundai je postao prepoznat kao istinski europski brend, a to govori i činjenica da je i30 razvijen, dizajniran i proizveden u samom srcu Europe. Dodatni pokazatelj potražnje za ovim vozilom je činjenica da upravo 62 % vrijednosti od cjelokupne proizvodnje fabrike u Češkoj otpada upravo na i30, pa stoga s pravom se može reći da je upravo i30, naravno pored ix35 kojeg moramo spomenuti zaslužan za ekspanziju Hyundai-a u Europi.

Prodajna akcija važi za sve karoserijske izvedbe ovog vozila: i30 pet vrata, i30 tri vrata i i30 karavan, kao i za sve dostupne agregate. Ljubitelji sportskog dizajna i dinamike mogu pronaći i30 s tri vrata i benzinskim agregatom za već od 21.850 KM sa PDV, i30 kompakt s pet vrata također s benzinskim 1.4 MPI motorom za 22.990 KM sa PDV, a dizel 1.4 CRDI od 90 KS za već od 25.990 KM sa PDV.

Svi zainteresirani bez obzira na agregata ili karoserijsku izvedbu mogu očekivati bogato opremljeni paket opreme za svako vozilo. Paket opreme i star plus sadrži: 6+R manualni mjenjač, klima, radio+CD+MP3, zračni jastuci, sistemi kontrole stabilnosti (ABS, ESP, HAC i VSM), alarm+daljinsko upravljanje, LED dnevna svjetla, parking senzori natrag, prednja svjetla za maglu, priključci za USB i iPOD, progresivni servo sa tipkama na upravljaču kao i još mnogo dodatnih stavki.

Jedno je sigurno, bez obzira koje od naprijed navedenih vozila čini vaš izbor, pored bogate opreme dobiti ćete moderno, kvalitetno i dizajnerski upečatljivo vozilo, ali ono što je najvažnije imati ćete štedljiv i efikasan motor. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti prepoznatljivi »Triple Five sistem garancije« koji podrazumjeva pet godina garancije na vozilo ili 100.000 pređenih km, pet godina asistencije odnosno pomoći na cesti i 5 godina besplatnih kontrolnih pregleda.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška