Rukometni Zmajevi sinoć su dočekani u Hyundai Fan Parku. Vatreni navijači naših Zmajeva koji su ih sinoć dočekali pjevali su navijačke pjesme zajedno sa igračima.

Rukometni Zmajevi sinoć su dočekani u Hyundai Fan Parku. Vatreni navijači naših Zmajeva koji su ih sinoć dočekali pjevali su navijačke pjesme zajedno sa igračima. Igrači su najavljivani na stejdž ponaosob, te dok su jedan po jedan izlazili na binu svaki od njih je podržan ovacijom od strane posjetitelja. Posebnu ovaciju doživio je naš kapiten, kao i selektor Dragan Marković koji su se ujedno i obratili prisutnima. Naši Zmajevi su nakon obraćanja zajedno sa svim prisutnim otpjevali nekoliko navijačkih himni, a nakon toga se svaki od njih pojedinačno rukovao i slikao sa obožavateljima i vjernim navijačima iz Hyundai VIP zone, a većina njih je svoje dresove poklonila najsretnijim obožavateljima. Ono što je posebno i više puta svaki od govornika tokom večeri istaknuo, i što nikako ne smijemo zaboraviti, jeste da svaki od njih ponaosob srcem i dušom igra za svoju zemlju.

Podsjetimo se da nakon gala ceremonije otvaranja Hyundai Fan Parka Sarajevo, uslijedila je spektakularna atmosfera tokom naše prve historijske utakmice sa Argentinom, a atmosferu je dodatno zagrijao naprijed navedeni uspjeh naših rukometnih heroja. Hyundai Fan Park bio je u potpunosti ispunjen navijačima, preko 6.000 ljudi te večeri pratilo je utakmicu i bodrilo naše Zmajeve, pa čak i rezultat koji nije išao u našu korist nije mogao pokvariti pozitvnu energiju koja se širila tokom cijele večeri. Iste večeri prije utakmice upriličen je bogati zabavni program uz Amela Ćurića, Drum Orkestru, atraktivne plesačice, a na poluvremenu utakmice kao gost iznenađenja na binu je izašao Ante Keš, koga svi prepoznajemo kao muzičara koji je napravio zajedničku himnu o našim Zmajevima i Vatrenim. Poseban trenutak večeri bio je izlazak na binu PR-a Edina Džeke koji je uručio specijalno u Džekino ime Anti kopačke.

Vjerujemo da će i naša druga utakmica koju igramo sa Nigerijom proteći u istom duhu i atmosferi, te da ćemo u subotu svi zajedno slaviti do jutra u Hyundai Fan Parku. Zvanično zabavni program u Hyundai Fan Parku će početi 21.06.2014. godine u 21.00 sati uz brojne muzičke goste, atraktivne pleasačice, dodjelu vrijednih nagrada i još mnoštvo drugog sadržaja. Iako Hyundai Fan Parkovi u Madridu, Torinu, Berlinu mogu primiti mnogo veći broj ljudi, u nedelju smo pokazali i dokazali svima kako se bodri svoja zemlja i svoji igrači, te da s pravom možemo stajati rame uz rame sa ovim metropolama.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška