Hyundai Auto BH, generalni uvoznik Hyundai automobila za BiH, dobio je veliko priznanje od centrale HMC-a te će biti domaćin regionalne, međunarodne prezentacije Novog i30 na kojoj će biti prisutno 40 novinara

  • Predstavnici medija iz šest zemalja
  • Promocija ne samo Hyundai brenda, već i prirodnih ljepota naše države

Hyundai Auto BH, generalni uvoznik Hyundai automobila za BiH, dobio je veliko priznanje od centrale HMC-a te će biti domaćin regionalne, međunarodne prezentacije Novog i30 na kojoj će biti prisutno 40 novinara iz Ukrajine, Albanije, Makedonije,Srbije,Crne Gore, te naravno iz BiH.

Ovo je prvi puta da je naša zemlja domaćin prezentacije novog modela s međunarodnim predznakom i odlična prilika da u što boljem svjetlu predstavimo našu zemlju, njene prirodne ljepote i turističke potencijale. Prezentacija novog modela i30 trajat će dva dana,14. i 15. mart, tokom koje će novinari voziti Novi i30 na relaciji Sarajevo-Konjic-Mostar-Međugorje-Kravice-Jablanica-Sarajevo i nema sumnje da će se u medijskim izvještajima s ove prezentacije naći i ove prelijepe lokacije.

Ovo je veliko priznanje za Hyundai Auto BH, koje ipak nije došlo slučajno s obzirom da iza ove kompanije stoji niz uspješno organizovanih velikih projekta koji su bili globalnog karaktera od kojih se posebno izdvaja organizacija Hyundai Fan Parka 2014. godine. Fan Park je bio omiljeno mjesto okupljanja ljubitelja nogometa za vrijeme trajanja Mundijala u Brazilu.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška