Sada je pravo vrijeme da posjetite ovlašteni Hyundai servisni centar. Naš sveobuhvatni kontrolni preventivno će zaštiti Vaše vozilo od većih kvarova, obezbijediti će mobilnost, pouzdanost i sigurnost, a kroz sve to održati i vrijednost istog.

Proljeće je u zraku!

Zima je teška i okrutna po pitanju mnogo stvari, niske temperature, snijeg, rupe, cesta posuta soli, te mnogo drugih stvari stavlja na test izdržljivosti Vaše amortizere, filtere, točkove i kočnice. Sada je pravo vrijeme da posjetite ovlašteni Hyundai servisni centar i da provjerite da li Vaše vozilo funkcioniše u potpunosti kako treba.

Naš sveobuhvatni kontrolni pregled od 20 tački preventivno će zaštiti Vaše vozilo od većih kvarova, obezbijediti će mobilnost, pouzdanost i sigurnost, a kroz sve to održati i vrijednost istog.

Iskoristite priliku da pored redovnih servisa, ostvarite pogodnosti naše tradicionalne proljetne servisne akcije (15 % popusta na originalne rezervne dijelove, 15 % popusta na dodatnu opremu – po preporuci proizvođača, BESPLATNI pregled, BESPLATNA testna vožnja). Pored svih naprijed navedenih pogodnosti ove posebne servisne akcije, tu je i posebna ponuda naših najprodavanijih modela i30 i ix35, te promotivna ponuda tek predstavljenog javnosti novog i20.

Ne oklijevajte, zakažite Vaš termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i sačuvajte vrijednost vozila!

Insistirajate na Hyundai originalnim dijelovima! Jer samo originalni Hyundai dijelovi su dizajnirani i konstruisani da odgovoaraju vašem Hyundai-u.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška