Internacionalno priznanje IF nagradu za dizajn su osvojili Novi Tucson i Nova Elantra što dodatno potvrđuje da Hyundai kontinuirano ulaže u razvoj dizajna i kvaliteta podjednako.

  • „IF Design Awards 2016.“ u kategoriji produkt dizajn
  • Hyundaievi modeli tri godine u nizu osvajaju ovo priznanje

Vjerovatno kada bi krenuli redom da nabrajamo sve nagrade koje je osvojio Tucson od svog ne tako davnog prezentiranja bh javnosti trebalo bi nam mnogo više vremena nego što možemo zamisliti. Neke od tih nagrada su Euro NCAP 5 zvjezdica, „Porodično vozilo godine“ LA sajam automobila – Road and Travel Magazin, „Najbolje vozilo u 2016. godini“ Španija, pobjednik uporednih testova renomiranih njemačkih autočasopisa „AutoBild“ i „Auto Zeitung“...

Internacionalno priznanje IF nagradu za dizajn su osvojili Novi Tucson i Nova Elantra što dodatno potvrđuje da Hyundai kontinuirano ulaže u razvoj dizajna i kvaliteta podjednako. Hyundaievi modeli osvajaju ovu nagradu već tri godine redom, prethodne godine priznanje je osvojio i20, a godinu ranije Genesis.

Visokokvalitetni interijer i eksterijer odišu klasom, a nove karakteristike Elantre pokazuju profinjenji stil i odražavaju Hyundaievu dizajnersku filozofiju „Premium Modern“. Hyundai Elantru čine dinamičan i oštar vanjski dizajn koji upotpunjava udobna, savremena i sportska unutrašnjost. Izrazito velika heksagonalna maska uparena je sa sportskim i tankim prednjim svjetlima što Elantri daje energičan izgled.

Žiri IF nagrade za dizajn kod Tucsona prepoznao je potpuno drugačiji, snažni izgled ovog komapktnog SUV-a. Snažna i atletska pojava postignuta je kroz profinjene, uglađene i oštre linije i snažnu proporciju, kao i prepoznatljivi zaštitni znak brenda –heksagonalnu masku.

IF nagarada poznata je već preko 60 godina širom svijeta kao simbol za izvrsnost dizajna. Organizirana je od strane Internacionalnog foruma dizajnera kao društvo sa ograničenom odgovornošću (GmbH) koja ocjenjuje dizajn u raznim disciplinama i kategorijama. Tucson i Elantra su osvojili nagrade nakon rigoroznog procesa ocjenjivanja od stHyundai Auto BH danas su posjetili nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine Asmir Begović, Vedad Ibišević, Haris Medunjanin, Elvir Zukanović i selektor Mehmed Baždarević zajedno sa svojim pomoćnicima Draganom Perićem i Igor Jankovićem.rane žirija. Žiri je morao da pregleda preko 5000 prijava iz 53 zemlje.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška