Prije samog zvaničnog predstavljanja Nove Generacije Hyundai-a i20 na našem tržištu, koje će uslijediti u toku slijedeće sedmice u pravo vrijeme je stiglo i priznanje, nagrada za dizajn od strane "Internacionalnog Foruma dizajnera u Njemačkoj"

  • Dizajniran, razvijen i konstruisan u Europi
  • Dobitnik prestižne IF nagrade za dizajn
  • Vodeći u klasi po prostranosti
  • Stil, Sofisticiranost i Kvalitet kakav možete pronaći samo u premium segmentu
  • Savršen spoj cijene, kvaliteta i privlačnog dizajna

Prije samog zvaničnog predstavljanja Nove Generacije Hyundai-a i20 na našem tržištu, koje će uslijediti u toku slijedeće sedmice u pravo vrijeme je stiglo i priznanje, nagrada za dizajn od strane „Internacionalnog Foruma dizajnera u Njemačkoj“ . IF nagrada za produkt dizajn dodjeljuje se već preko šezdeset godina što dovoljno govori o ozbiljnosti i značaju ove prestižne nagrade. Nova Generacija i20 je osvojila nagradu nakon rigoroznog procesa ocjenjivanja od strane sudija te skoro 5.300 prijavljenih kandidata iz 53 zemlje u svijetu.

U Hyundai Motors-u globalno, prepoznali su da za dobar uspjeh proizvoda nije samo dovoljan kvalitet, već i privlačan izgled, pa upravo zahvaljujući novim jasnim i elegantnim linijama, te prepoznatljivom heksagonalnom maskom koja jasno govori da se radi o Hyundai-u, i20 ima sve adute za uspjeh.

Jedno je sigurno jednom kada zakoračite u ovo vozilo uživati ćete u iznenađujućem unaprijeđenom, prostranom i bogato opremljenom interijeru koji ste do sada mogli pronaći samo u premium segmentu. Materijali koji se nalaze unutar vozila definitivno su poboljašani i pripadaju premium klasi.

Nova Generacija i20 ima dovoljno prostora za komforan smještaj pet odraslih putnika, al uz to i smještaj prtljage, u što ćete se i sami uvjeriti. Gradski auto više ne podrazumjeva mali i skučen prostor, putnici više ne moraju da se odriču svog komfora, sve to možete pronaći kod i20. I20 je gradski auto za velike užitke u svakom momentu pa čak i na velikim i dalekim putovanjima.

Jedno je sigurno da će obzirom na premium kvalitet kakav pruža ovaj gradski automobil cijena definitivno biti prilagođena bh tržišnim uslovima. Očekivana promotivna cijena nove generacije i20 biti će već od 19.990 KM za gotovinsko plaćanje

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete slijedeće sedmice u našem prodajnom centru Bare, Šip da rezervišu svoju test vožnju i uvjere se da je i20 zaista vozilo koje će zadovoljiti ukuse i najzahtjevnijih kupaca. Nova Generacija i20 je jednostavno savršeni spoj cijene, kvaliteta i privlačnog dizajna.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška