Otvoren prvi Hyundai prodajno servisni centar po novom korporativnom standardu. Hyundai Autoplus proslavio 13 godina vjernosti brendu. Zvanicama svečano otkriven novi Ioniq.

  • Otvoren prvi Hyundai prodajno servisni centar po novom korporativnom standardu.
  • Hyundai Autoplus proslavio 13 godina vjernosti brendu.
  • Zvanicama svečano otkriven novi Ioniq.

Svečanom ceremonijom otvaranja novog Hyundai prodajno servisnog centra, Autoplus Banja Luka kao ovlašteni diler na poseban način je obilježio trinaest godina poslovanja i lojalnosti ovom brendu. Novi Hyundai Autoplus prodajno servisni centar u Banja Luci je urađen po novim korporativnim standardima ovog brenda, a ujedno je i prvi u Bosni i Hercegovini koji je urađen po istim. U narednom periodu ovlašteni distributer i prodavci u Bosni i Hercegovini će također uraditi rebrending svojih prodajnih centara.

Hyundai Autoplusu je pripala i posebna čast da promoviraju i svojim zvanicama prikažu Hyundai Ioniq. Ioniq je prvi model u svijetu koji u jednom tipu karoserije nudi tri verzije pogonskih sistema: električni, plug in i hibrid. Na našem tržištu trenutno u ponudi se može naći hibridna varijanta. Ovaj model je stvoren kako bi ponudio dinamičnu vožnju i jednostavno rukovanje što je faktor koji razlikuje IONIQ od drugih hybridnih vozila. Cijena ovog modela će se kretati od 49.990 KM do 62.990 KM sa PDV-om. Svi zainteresovni koji žele vidjeti nešto malo drugačiji model za sada mogu nas posjetiti u Hyundai centru u Sarajevu, a u skorije vrijeme i ostalim ovlaštenim centrima u Banja Luci, Doboju, Mostaru i Brčkom.

Cjenovnik za IONIQ

Specifikacije za IONIQ

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška