Odnedavno u ovlaštenom servisnom centru Hyundai-a na Šipu u Sarajevu pokrenut je proces ugrađivanja plina u nova ali i u polovna vozila koja su još uvjek u garantnom roku.

Hyundai Auto BH ne prestaje sa razvojem i novitetima. Odnedavno u ovlaštenom servisnom centru Hyundai-a na Šipu u Sarajevu pokrenut je proces ugrađivanja plina u nova ali i u polovna vozila koja su još uvjek u garantnom roku. Pored Hyundai vozila na ugradnju plina mogu doći i vozila svih drugih brendova. Instalacija koja se ugrađuje u vozila odobrena je od strane HMC-a i ista se ugrađuje u vozila u Koreji već duži niz godina. Zahvaljujući obučenim kadrovima i nadasve studioznom analizom i testiranjem sistema na vlastitim vozilima preko godinu dana i naravno pozitivnim rezultatima istih zvanično je počeo proces ugradnje plina.

Ova plinska instalacija fabrički se ugrađuje u Hyundai vozila (»Hana« dizne i »Motorolla« kompjuter) što dodatno garantuje ispravan i pouzdan rad sistema dugi niz godina. Jedina obaveza kupca jeste da dođe na zamjenu filtera u plinskoj instalaciji nakon svakih pređenih 10.000 km. Ovlašteni servis ugrađuje plin, te shodno tome bitna stavka u svemu ovome jeste da ugradnjom plina u novo vozilo zadržavate vašu fabričku garanciju od 5 godina ili 100.000 km. U slučaju da se instalacija ugrađuje u polovno vozilo ostvarujete garanciju na 2 godine ili 100.000 km, a jedini uslov kod ugradnje plina u polovnim vozilima jeste da se isto mora dovesti u 100 % ispravno stanje.

Cijena ugradnje plinske instalacije kreće se od 1.275 KM do 1.785 KM bez atesta, naravno u zavisnosti od snage vozila i broja cilindara motora. Također bitno je navesti da se atest može uraditi u našem ovlaštenom servisu što košta dodatnih 265,50 KM, a isti uključuje pun rezervoar plina, mjerenje težine vozila, vanredni tehnički pregled, prevoz vozila do tehničkog pregleda i sam atest kao dokumentacija.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška