Hyundai Auto BH u saradnji sa VB Leasingom pokrenuo je novu, sasvim drugačiju prodajnu akciju. Nevjerovatne cijene vozila koja predstavljaju okosnicu prodaje Hyundai-a u BiH, ali i širom Europe (i30 već za 21.850 KM, ix35 za 32.950 KM), kao i popuste i posebni uslovi finansiranja.

  • Nevjerovatne cijene i30 već od 21.850 KM, ix35 već od 32.950 KM
  • Popusti do 4.000 KM
  • Super finasiranje u saradnji sa VB Lizingom – 4,85 % KS
  • Odobravanje finansiranja odmah

Hyundai Auto BH u saradnji sa VB Leasingom pokrenuo je novu, sasvim drugačiju prodajnu akciju. Akcija važi u cijeloj ovlaštenoj mreži Hyundai-a u Bosni i Hercegovini. Pored zaista nevjerovatnih cijena za vozila koja predstavljaju okosnicu prodaje Hyundai-a u BiH, ali i širom Europe (i30 već za 21.850 KM, ix35 za 32.950 KM), kupci mogu očekivati popuste i posebne uslove finansiranja. Akcija na ovim modelima odvija se u zemljama širom Europe, a razlog tome je što i30 i ix35 predstavljaju europske brend ambasdore Hyundai-a na svjetskom prvenstvu u Brazilu, a ujedno i najtraženije modele na ovom tržištu koje čine najzahtjevniji kupci, stoga Hyundai je odlučio svojim kupcima ponuditi najbolje cijene i dodatne pogodnosti za svoje najprodavanije modele.

Pored svega ono što ovu prodajnu akciju čini posebnom jeste garantirana brzina odobravanja vašeg finansiranja koje možete očekivati odmah na licu mjesta, ali tu su i uslovi finansiranja koje je Hyundai spremio za svoje kupce zajedno u saradnji sa VB Leasingom. Svjesni smo koliko nam svima procedura odobravanja finansiranja u bilo kom segmentu može i zna otežati život i jednostavno učiniti da odustanemo od željene kupovine, ovaj put možete odahnuti, posjetite jedan od Hyundai salona širom BiH, odaberite željeno vozilo, zatražite upit i uvjerite se da pored pravila uvijek postoje izuzeci.

Brzina odgovora na upit za finansiranje nije sve, naravno tu su i uslovi finansiranja koji jednostavno predstavljaju benefit za svakog kupca. Vaše željeno vozilo možete dobiti sa 4,85 % KS uz 0 % učešća do 60 mjeseci. Naravno za one koji imaju stari automobil bilo koje marke, po vlastitoj želji isti im može poslužiti kao učešće u kupovini.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Hyundai salone širom BiH i uvjere se u sve gore navedno. Za više informacija posjetite ili pozovite vaše najbliže ovlaštene prodajne centre u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Brčkom i Vitezu ili posjetite www.hyundai.ba.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška