Hyundai svake godine organizuje prodaju salonskih vozila po posebnim uslovima i posebnim popustima u zavisnosti od modela.

Hyundai svake godine organizuje prodaju salonskih vozila po posebnim uslovima i posebnim popustima u zavisnosti od modela. Najveći popust kupci mogu očekivati na ix35 i to do 9.675 KM.

Ix35 je jedan od najprodavanijih SUV vozila Hyundai-a od samog lansiranja na tržište pa sve do danas ima kontinuitet u prodaji i tendenciju ka rastu, a uskoro se očekuje i dolazak osvježenog, facelift modela na naše tržište pa je to upravo jedan od razloga zašto je ovo vozilo u jedinstvenoj ponudi.

Pored ovog, značajni popusti su na i40 do 8.500 KM, Santa Fe-u do 6.000 KM, kao i na i30 do 4.000 KM. Važno je istaći da ponuda važi do 30. novembra 2013. ili do isteka zaliha (ograničen broj vozila u ponudi).

Pored akcije na salonskim modelima vrijedno je pomenuti da je još uvijek u toku akcija zamjene staro za novo vozilo, sa posebnim uslovima kupovine i finansiranja gdje vaše staro vozilo bez obzira o kojem brendu se radi može biti vaše učešće u vrijednosti do 50 % na vozila koje želite kupiti.

Obzirom da ponuda važi za ograničen broj vozila i modela za više informacija pozovite ili posjetite vaš najbliži Hyundai ovlašteni centar.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška