Nakon skoro dva mjeseca trajanja nagradne igre i obavljenih testnih vožnji širom BiH izvučeni su sretni dobitnici. Tokom perioda trajanja nagradne igre sakupljeno je preko pet stotina aplikacija za testne vožnje, a njih četiri stotine je ušlo u bubanj za izvlačenje, odnosno obavilo testne vožnje.

U subotu je završena nagradna igra »Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil!«.
Nakon skoro dva mjeseca trajanja nagradne igre i obavljenih testnih vožnji širom Bosne i Hercegovine izvučeni su sretni dobitnici. Tokom perioda trajanja nagradne igre sakupljeno je preko pet stotina aplikacija za testne vožnje, a njih četiri stotine je ušlo u bubanj za izvlačenje, odnosno obavilo testne vožnje.
Interesantna je i statistika prijava za testne vožnje gdje je najviše istih bilo na i30 i ix35 podjednako, zatim za Santa Fe, koje su zajedno činile 80 % od ukupnih prijava što kada se uporedi sa potražnjom za istim i nije iznenađenje.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu izvlačenju su prisustvovala tri člana komisije i neovisnog člana koji je izvlačio dobitnike, treća i druga nagrada su otišle u Sarajevo ( treća poklon paket Hyundai, druga karte za utakmicu BiH – Argentina), dok je prvu nagradu (Put u Brazil sa Hyundai VIP hospitality programom) osvojio gospodin koji je obavio testnu vožnju u Doboju.
Obzirom da svi koji su aplicirali i obavili testnu vožnju su dobili svoj jedinstven kod na osnovu kojeg su i izvlačeni iz bubnja, tako rezultate i dobitne kodove na osnovu koji možete prepoznati ukoliko ste baš vi sretni dobitnik možete pronaći na Hyundai BH facebook stranici.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška