Proteklog vikenda Hyundai tim Bosne i Herecegovina (Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Doboj i Brčko) se okupio na druženju u režiji jednog od ovlaštenih trgovaca Autostart, Mostar.

Za dobar, kvalitetan i sinhronizovan timski rad, potrebno je mnogo mnogo više od samo posla....

Proteklog vikenda Hyundai tim Bosne i Herecegovina (Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Doboj i Brčko) se okupio na druženju u režiji jednog od ovlaštenih trgovaca Autostart, Mostar. Okupljanje i polazna tačka bio je salon domaćina u Vrapčićima, a nakon toga uslijedilo je testiranje izdržljivosti vozila na dionici od Ruišta do Boračog jezera. Krajnje odredište bilo je Glavatičevo. Hyundai karavan je privlačio poglede i skretao pažnju svih ljudi koje smo susretali.

Karavan je predvodio Tucson, a pored toga bilo je i nekoliko modela Santa Fe-a. Obzirom da je na dionici Ruište Boračko jezero se uglavnom vozilo po makadamu, kršu i sve zahtjevnijim putem sva vozila po inerciji su bila opremljena s pogonom na četiri točka.

Vegetacija se smjenjivala od hercegovačkog krša i kamena do zelenila i zemljanog puta, a na kraju naravno dočekala nas je vijaugava cesta od Boračkog jezera do Glavatičeva. Većina učesnika ranije nije imala priliku da se vozi ovim putem što je bio dodatni izazov za vozače, a i za vozila koja su na kraju stigla na krajnje odredište bez ikakvih problema, doduše prašnjava i ne baš tako uglancana kao ne početku, al nimalo manje lijepa i privlačna za oči.

Da na kraju ne završi samo na testiranju Hyundai-a kroz hercegovački kamenjar i makadam, pobrinuo se domaćin organizirajući testiranje izdržljivosti tima, pa je tako za mnoge po prvi put omogućio upoznavanje s ljepotama kanjona Neretve i rafting.

Hyundai iz godine u godinu postaje sve prepoznatljiviji i viđeniji na cestama BiH što pokazuju kontinuirano dobri prodajni rezultati, a taj uspijeh je rezultat upravo dobrog timskog rada, zajedničkog promovisanja brenda, proizvoda, praćenje trendova kada je u pitanju nivo usluge, te svih ostalih aktivnosti.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška