Hyundai Auto BH je bh firma osnovana 1996. godine. Hyundai Auto BH ove godine slave svoj veliki jubilej, a to je 20 godina postojanja na bh tržištu. Zvanično, 11. aprila 2013. godine Hyundai Auto BH je otvorio vrata svog novog prodajno servisnog centra.

Hyundai Auto BH je bh firma osnovana 1996. godine. Hyundai Auto BH ove godine slave svoj veliki jubilej, a to je 20 godina postojanja na bh tržištu.

Zvanično, 11. aprila 2013. godine Hyundai Auto BH je otvorio vrata svog novog prodajno servisnog centra koji je urađen u skladu sa pravilima i standardima koje nalaže Hyundai Motor Corp.

Ovim projektom Hyundai u Bosni i Hercegovini je dobio centar sa kompletnom i vrhunskom uslugom, krenuvši od prodajnog salona opremljenog po posljednjim korporativnim standardima pa do sve do servisa koji je opremljen vrhunskom opremom i tehnikom. Imajući u vidu da je Hyundai proglašavan za najbrže rastući brend više godina redom, samim tim tehnološki razvoj i nova vozila koja predstavljaju javnosti doprinose tome da Hyundai iz godine u godinu osvaja sve više kupaca širom svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Hyundai Auto BH kao kompanija, ali i Hyundai kao brend u Bosni i Hercegovini ima mnogo razloga za slavlje pored jubilarnih 20 godina, a jedan od njih je i počasna plaketa za 20 godina postojanja i nagrada za najboljeg regionalnog distributera koje su uručene na Hyundai Regionalnoj distributerskoj konferenciji koja se održala u Dubrovniku nešto ranije ove godine. Hyundai Motor Corp dodijelivši počasnu plaketu za 20 godina postojanja Hyundai brenda u Bosni i Hercegovini je izrazio zahvalnost za predani rad, ulaganje i partnerstvo.

Zahvaljujući kvalitetu vozila, vrhunskoj usluzi i obučenim kvalitetnim kadrovima Hyundai u Bosni i Hercegovini je ostvario stabilan i održiv rast, uprkos cjelokupnoj situaciji na bh automobilskom tržišu prethodnih godina. Upravo uposlenici predstavljaju dodatnu vrijednost, pa pored jubileja kompanije i brenda i pojedini uposlenici također proslavljaju svoj jubilej, što se danas zaista rijetko sreće u svijetu biznisa.

Obzirom da se približava datum zvaničnog obilježavanje 20 godina postojanja, Hyundai je za svoje klijente i kupce pripremio mnogobrojna iznenađenja, ali i posebnu prodajnu akciju na svojim najprodavanijim modelima. Upravo svi zaintersovani kupovinom jednog od ovih modela moći će ostvariti popust od 20 %. Za više o prodajnom akciji posjetite Hyundai centar Sarajevo ili prodajne centre koji se nalaze u Doboju, Mostaru, Banja Luci i Brčkom ili posjetite web stranicu www.hyundai.ba

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška