Prethodne dvije godine Hyundai Auto BH je podržavao i pratio naše reprezentaivce, a saradnja se nastavlja potpisivanjem novog ugovora na naredne dvije godine. Velika čast i zadovoljstvo za Hyundai Auto BH je ponovno biti podrška našim nogometnim reprezentativacima.

Hyundai Auto BH danas su posjetili nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine Asmir Begović, Vedad Ibišević, Haris Medunjanin, Elvir Zukanović i selektor Mehmed Baždarević zajedno sa svojim pomoćnicima Draganom Perićem i Igor Jankovićem.

Razloga za ovo druženje je mnogo, a jedan od glavnih jeste nastavak saradnje i potpisivanje novog ugovora između Hyundai Auto BH i Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine. Prethodne dvije godine Hyundai Auto BH je podržavao i pratio naše reprezentaivce, a saradnja se nastavlja potpisivanjem novog ugovora na naredne dvije godine. Velika čast i zadovoljstvo za Hyundai Auto BH je ponovno biti podrška našim nogometnim reprezentativacima.

Ovo druženje i prisustvo medija Hyundai Auto BH je iskoristio da najavi svoj jubilej. Hyundai ove godine slavi 20 godina postojanja brenda i kompanije u Bosni i Hercegovni, a tom prilikom su obećali pripremiti velika iznenađenje za sve svoje poštovaoce.

Nakon toga u ime svih nogometnih reprezentativaca prisutnima se obratio Asmir Begović i selektor Mehmed Baždarević. Isti su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost Hyundai–u kao sponzoru, ali isto tako su obećali da će dati svoj maksimum u predstojećim kvalifikacionim utakmicama.

Pored medija, gostiju, druženje je upotpunilo prisustvo naših najmlađih, budućih vrhunskih sportaša, koji su imali priliku da se slikaju, razgovaraju, dobiju autograme od svojih uzora. Djeca su ipak pokazala najveću radost i oduševljenje tokom cjelokupnog eventa.

Pozitivna energija i dobro raspoloženje naših reprezentativaca je bilo evidentno, sa osmjehom na licu se slikali sa prisutnima i davali izjave prisutnim medijima.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška