Hyundai kao oficijelni partner FIFA u periodu od 15. marta do 10. maja 2014. godine, organizuje nagradnu igru. „Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil!“

Hyundai kao oficijelni partner FIFA svjetskog prvenstva širom svijeta priredio je mnoštvo iznenađenja za svoje ljubitelje, tim povodom Hyundai Auto BH želio je da priredi i nešto posebno i za građane Bosne i Hercegovine, pa tako u periodu od 15. marta do 10. maja 2014. godine, organizuje nagradnu igru. „ Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil!“

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi zainteresirani koji u gore pomenutom periodu se prijave i obave testnu vožnju sa željenim vozilom u bilo kojem od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini, uz preduslov da posjeduju validnu vozačku dozvolu i minimalno tri godine vozačkog iskustva.

Prijava za učešće i odabir željenog grada za test vožnju u kojem se nalaze naši ovlašteni prodajni centri možete uraditi preko elektronskog anketnog listića koji se nalazi na www.hyundai.ba ili putem facebok profila, ili lično dolaskom u željeni Hyundai centar i popunjavanje istog na licu mjesta. Nakon uredno popunjenog anketnog listića na vaš mail stiže konfirmacija o prijavi za nagradnu igru.

Pored glavne nagrade, putovanje u Manau za dvije osobe koje podrazumjeva smještaj, hranu, vodiče i obilazak turističkih destinacija, karte za utakmicu, kao i Hyundai „hospitality“ program na stadionu i dvije avio karte, drugu nagradu čine 2 karte za utakmicu Bosna i Hercegovina i Argentina, te treća nagrada „Brasil World Cup“ poklon paket.

Pored test vožnji koje ćete moći obavljati svakodnevno u našim salonima širom BiH, Hyundai će organizovati i „World Cup Caravan!“ koji će obići sve veće gradove u istom periodu (Mostar, Banja Luka, Doboj, Brčko, Sarajevo...). Mostar je mjesto u kojem Hyundai karavan započinje svoje veliko putovanje i to 14. i 15. Marta, Mepass Malla.

Izvlačenje će se obaviti uz prisustvo komisije od tri člana 10.05.2014. u prostorijama Hyundai Auto BH, ul. Branilaca Šipa 4c, Sarajevo.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška