Hyundai Auto BH za sve one koji žele na zabavan i intesresantan način doći do kvalitetnog rabljenog vozila, koje je servisirano i uredno održavano, imati će za to priliku 17.-og i 18-og oktobra putem licitacije (petak i subota).

  • Nemaš za novo, želiš kvalitetno?
  • Želiš uredno servisirano i održavano vozilo?
  • Iskoristi priliku, 17. i 18. oktobar 2014.

Hyundai Auto BH za sve one koji žele na zabavan i intesresantan način doći do kvalitetnog rabljenog vozila, koje je servisirano i uredno održavano, imati će za to priliku 17.-og i 18-og oktobra putem licitacije (petak i subota). Sva vozila koja će se naći u ponudi tih dana biti će izložena ispred Hyundai Auto BH prodajno servisnog centra na Šipu, Bare. Radno vrijeme u toku licitacije biti će od 8.00 do 18.00 sati.

Prema pravilima licitacije svako vozilo imati ćete ponuđenu početnu cijenu, a posjetioci će imati priliku da licitiraju vozilo po želji sa ponudom koja je njima prihvatljiva. Najveća ponuđena cijena znači da je vaša ponuda prihvaćena. Vjerujemo da će kao i svake godine do sad odziv na ovu akciju biti veliki, te da će naravno ista biti prilika za ugodno i zabavno druženje sa uposlenicima Hyundai Auto BH.

Naglašavamo da su sva vozila uredno i redovno servisirana, održavana, te da se nalaze u besprijekornom stanju. Za više informacija možete nas posjetiti u našem centru na Šipu, te ukoliko želite možete odmah po dolasku tražite da preliminirano pregledate vozila i pogledati ponudu ili jednostavno pozvati na 033 290 000.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška