Hyundai Fan Park je projekat koji će po prvi put biti upriličen na ovim prostorima, riječ je o velikom projektu koji FIFA i Hyundai kao partneri provode još od svjetskog prvenstava u Njemačkoj 2006. godine.

Hyundai Fan Park je projekat koji će po prvi put biti upriličen na ovim prostorima, riječ je o velikom projektu koji FIFA i Hyundai kao partneri provode još od svjetskog prvenstava u Njemačkoj 2006. godine. Od tada pa do danas Hyundai Motor Copropration zajedno s svojim distributerima omogućio je milionima ljudi u svijetu da uživaju zajedno u gledanju utakmica Evroposkog ili svjetskog prvenstva. Tokom svjetskog prvenstva u Brazilu 2014, izabrane su velike svjetske metropole u kojima će biti implementiran Hyundai Fan Park i to u Berlinu, Madridu, Torinu, Sidneju, a ove godine i u Sarajevu gdje ćemo svi zajedno sa sa porodicom i prijateljima pratiti utakmice svjestkog prvenstva, bodriti naš tim, ali i ujedno se zabaviti u bogatom drštveno-kulturnom i zabavnom sadržaju. Veliku zahvalu za ovaj projektat treba uputiti svakako našim Zmajevima koji su se svojim zalaganjem i izvandrednim igrama tokom kvalifikacija plasirali na svjetsko prvenstvo i time nam otvorili mogućnost da jedan ovakav projekat dođe u BiH, bez njih ovo uopšte ne bi bilo moguće.

Hyundai Fan Park Sarajevo u početku nije bio u planu implemtecije od strane Hyundai Motor Co., ali zalaganjem Hyundai BH tima uspjeli smo da dobijemo odobrenje za impemtaciju ovog projekta. Hyundai Auto BH je jedan od najstarijih distributera novih vozila u novijoj istoriju BiH. Poslujemo i egzistiramo još od 1996. godine. Hyundai Auto BH je kroz sve ove godine težio da bude društveno korisna kompanija na jedan ili drugi način. Ove godine Hyundai poklanja gradu Sarajevu i Bosni i Hecegovini projekat od društvenog značaja kako za Sarajevo, tako i za Bosnu i Hercegovinu. Hyundai Fan Park je mjesto pozitivne energije, mjesto ujedinjenja gdje će svi Bosnanci i Hercegovci definitivno zajedno navijati i bodriti našu reprezentaciju. Hyundai spaja ljude širom svijeta, pa zašto ne bi spajao ljude i u BiH i zašto kroz ovaj događaj ne bi pomagli jedni drugima. Fudbal je jednostavno najlakši i najbrži put da se pošalje poruka pozitivnog duha svim ljudima svijeta.

Hyundai Fan Park počinje sa otvaranjem prvenstva i trajati će tokom održavanja istog, a oficijelni večernji program počinjati će u skladu sa satnicama utakmica, a zvanična ceremonija otvaranja počinje 12. juna u 19.00 sati uz bogati zabavni program. Zvanični program za našu prvu utakmicu koja se odigrava 15. Juna u 00:00 sati će početi u 22:00 sata gdje također možemo očekivati bogati program uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada. Pored samog gledanja utakmica Hyundai Fan Park će ponuditi mnoštvo bogatog cjelodnevnog i večernjeg sadržaja za sve ljude od 7 -77 godina. Tokom cijelog perioda održavanja istog svih posjetitelji imati će mogućnost da učestvuju u zabavnim interaktivnim igricam, face paintingu, da osvoje svakog dana mnoštvo nagrada, a tokom večeri će moći uživati u bogatom muzičkom i zabavnom (plesačice, Dvadesetorica, Drum Orkestra, Amel Ćurić) programu uz mnoštvo gostiju iznenađenja. U svemu ovome jedno je najbitnije, a to je da ovaj Fan Park će zasigurno donijeti radost i zabavu za sve posjetitelje.

Ono što je dosada izgledalo neizvodivo Hyundai Motor Corp. Je uspio da učini stvarnim, a to je globalni mikrosajt worldcup.hyundai.com gdje svi ljbitelji fudbala širom svijeta koji ne mogu posjetiti jedan od Fan Parkova mogu podržati svoj tim, učestvovati u interaktivnim igricama, postavljati svoje slike, poruke podrške videa, i tako dobiti priliku da osvoje Veloster i mnoštvo drugih nagrada. Pored toga svi posjetitelji Fan Parka Sarajevo koji budu postavljali slike i sadržaj sa istog na mikrosajt moći će učestvovati u osvajanju nagrada, također. Ovaj mikrosajt ima zadaću da spoji ljude širom svijeta bez obzira gdje se nalazili da zajedno podijele svoje utiske, radost, strepnju i tako svi zajedno pošalju pozitvnu poruku u svijet.

Tokom samog Fan Parka Hyundai Auto BH je za sve ljubitelje fudbala spremio i posebnu prodajnu akciju zajedno VB leasingom na svojim najprodavanijim modelima uz kamatnu stopu od 4,85 %, i popuste do 4.000 KM na ix35, te do 2.500 KM na i30, pa tako i30 možete kupiti za već od 21.850 KM, a ix35 za već od 32.950 KM. Također tokom održavanja Fan Parka Sarajevo svi zaintersirani će istom moći pronaći info pulteve gdje će moći dobiti sve potrebne informacije od prodaji, servisu, modelima, uslovima kupovine, ali i moći će zakazati termin za testnu vožnju sa željenim vozilom.

Pozivamo sve ljude Bosne i Hercegovine, kao i sve medije da nas posjete i proprate ovaj veliki projekat, pozivamo sve da budu dio svjetske priče.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška