Direktor marketinga HMC Jugoistočne Evrope, Kris Kim, koji je bio sudionik prezentacije, koja je održana u našoj zemlji, izrazio je zadovoljstvo što je prisustvovao jednoj od najbolje organizovanih prezentacija

  • HMC JI Europe zahvalio se Hyundai Auto BH na još jednom uspješno završenom projektu
  • Nakon organizacije Hyundai Fan Parka, Hyundai Auto BH još jednom položilo ispit s visokom ocjenom
  • HMC JI Evrope najavljuje nove projekte koje će povjeriti našoj zemlji

Iz centrale HMC Jugoistočne Evrope na adresu kompanije Hyundai Auto BH, stiglo je pismo zahvale za uspješnu organizaciju Regionalne prezentacije novog Hyundaia i30. Direktor marketinga HMC Jugoistočne Evrope, Kris Kim, koji je bio sudionik prezentacije, koja je u našoj zemlji održana 14. i 15. marta, izrazio je svoje zadovoljstvo što je prisustvovao jednoj od najbolje organizovanih prezentacija na kojima je bio:

“Ovim putem želim da se u ime centrale HMC Jugoistočne Evrope zahvalim kompaniji Hyundai Auto BH na izvrsno organizovanom događaju koji je uključivao promociju, press konferenciju, test vožnju za medije. Bili ste izvrsni domaćini tokom promocije i još jednom ste dokazali svoju sposobnost i profesionalnost u organizaciji ovako velikih događaja. Siguran sam da ćemo u buduće imati priliku da sarađujemo na novim projektima koji su pred nama.”

Da podsjetimo, naša zemlja po prvi puta je bila domaćin regionalne prezentacije novog modela, a ono što je posebno zanimljivo, svi testni modeli, koji su vozili specijalizirani novinari iz šest zemalja, bili su s BH registarskim tablicama. Organizaciju jednog ovako velikog događaja, u većini zemalja, radi po nekoliko agencija specijaliziranih za tu vrstu poslova. Uposlenici firme Hyundai Auto BH, najveći dio posla uradili su sami i zato su sretni što je njihov trud dobio nagradu u vidu pisma zahvale iz centralne kompanije.

“Dobijanjem organizacije Regionalne promocije Novog i30, Hyundai Auto BH dobio je veliko priznanje, ali i odgovornost i obavezu da se nosi s jednim takvim zahtjevnim projektom. Moram priznati da nije bilo jednostavno sve to organizovati, jer pored 40 novinara ugostili smo 10 visoko pozicioniranih uposlenika centrale HMC za Jugoistočnu Evropu. Mi smo do sada uspiješno organizovali velike događaje poput Hyundai Fan Parka, pa tako i očekivanja po pitanju organizacije regionalne promocije bila su velika. Drago nam je što smo dobili pohvale za sve ono što smo uradili jer nije mala stvar kad vam iz vrha marketinga kompanije kažu da je ovo bila jedna od najboljih promocija kojoj su oni prisustvovali. To je najbolja potvrda da se naš trud isplatio i da smo zaista napravili odličan posao”, rekla je Amra Makan, PR i Marketing menadžerica kompanije Hyundai Auto BH.

Uspješnom organizacijom Regionalne prezentacije Novog i30, nema sumnje da je generalni uvoznik Hyundai automobila za BiH podigao letvicu visoko i nadati se, da će Bosna i Hercegovina biti domaćin sličnih ako ne i većih događaja.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška