Protekle večeri Hyundai Auto BH je svečano obilježio svoj dvadeseti rođendan. Ceremonija je održana čarobnom ambijentu uz prisustvo predstavnika Hyundai Motor korporacije, medija, poslovnih partnera, vjernih kupaca i prijatelja Hyundai Auto BH.

Protekle večeri Hyundai Auto BH je svečano obilježio svoj dvadeseti rođendan. Svečani jubilej je održan u My Face-u u Vilsonovom šetalištu. Ceremonija je održana čarobnom ambijentu uz prisustvo predstavnika Hyundai Motor korporacije, medija, poslovnih partnera, vjernih kupaca i prijatelja Hyundai Auto BH.

Tokom samog protokolarnog dijela gostima se obratio direktor kompanije gdin. Juzbašić i gdin. Simon Jeong predstavnik Hyundai CIS & EE Regiona, a oni su uz pomoć moderatora uručili posebna priznanja i nagrade odabranim kupcima za lojalnost, te uposlenici Hyundai Auto BH za 20 godina vjernosti kompaniji. Predstavnik iz Koreje gdin Jeong je uručio posebnu plaketu i priznanje za 20 godina Hyundai brenda u BiH vlasniku Hyundai Auto BH.

Poseban dio večeri bio je svakako dokumentarni film o samom početku kompanije, njenom rastu i razvoju sa kojim je goste najviše upoznao bivši dugogodišnji direktor Hyundai Auto BH gdin. Sivac, njenim prvim kupcima, prvim predstavnicima medija, uposlenicima i poslovnim partnerima.

Nakon samog protokolarnog dijela, zvanice su uživale u zabavnom dijelu, a goste su zabavljali mnogobrojni eminentni izvođači. U veličanstvenu svečanost nas je uvela Maya Sar naša učesnica Eurosonga, Amel Ćurić pobjednik Adria X faktora, Berin Buturović momak koji je sa svojim bendom nastupio na prvom balu Hora bečkih dječaka, a kao poseban gost iznenađenja i prijatelj Hyundai-a na binu je izašao i Halid Bešlić koji još dodatno učinio da ova noć bude zaista noć za pamćenje.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška