Pobjednik “X-Faktora Adria” 2015 godine, Amel Ćurić, u narednih godinu dana bit će jedan od promotora Hyundai brenda u Bosni i Hercegovini. Amel nije krio svoje zadovoljstvo novim poslovnim angažmanom. Njegova prva vozačka iskustva upravo su vezana za Hyundai.

  • Amel Ćurić u narednih godinu dana bit će jedan od promotora Hyundai brenda u BiH
  • Popularni pjevač vozit će Hyundai Tucson
  • Amelovo prvo vozačko iskustvo vezano upravo za Hyundai

Pobjednik “X-Faktora Adria” 2015 godine, Amel Ćurić, u narednih godinu dana bit će jedan od promotora Hyundai brenda u Bosni i Hercegovini. Ovaj popularni pjevač, potpisao je ugovor s firmom Hyundai Auto BH, generalnim uvoznikom Hyundai vozila za našu zemlju, nakon čega je preuzeo model Hyundai “Tucson”, najpopularniji SUV na našem tržištu. Amel nije krio svoje zadovoljstvo novim poslovnim angažmanom. Njegova prva vozačka iskustva upravo su vezana za Hyundai.

“Prvo vozilo koje sam vozio u životu bio je upravo Hyundai. Za deceniju mog vozačkog iskustva promjenio sam više automobila, ali sada sam se odlučio vratiti se Hyundai-u. Ovog puta dobio sam “Tucson” koji je kao što se može vidjeti savršenstvo od auta. Jako sam sretan zbog ove saradnje i nadam se da će da potraje”- rekao je Amel Ćurić nakon preuzimanja vozila.

Saradnja s Amelom Ćurićem samo je jedna od mnogobrojnih aktivnosti firme Hyundai Auto BH, koja je do sada kroz razna sponzorstva i društveno odgovorne projekte na svoj način pomagala institucije i pojedince iz oblasti kulture, sporta, društvene zajednice, te razne manifestacije na kojima je Hyundai bio oficijelni prijevoznik. Hyundai Auto BH je već duži period i ponosni sponzor N/FS BiH.

Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška