Usudi se biti drugačiji!

Istinski stil leži u tome da treba biti svoj, prepoznatljiv i poseban, bez obzira na vaš životni poziv, baš kao što je i Kona. Samouvjereni i jedinstveni izgled je razlikuje od bilo kog drugog SUV vozila. Nije zabavno biti isti kao drugi. Ti upravljaš svojim životom, budi jedinstven.

Spoljašnjost
Ti je stilizuješ

Ti je stilizuješ

Kombinovanjem izvajanih linija i elegantnih ivica svaki ugao Kone je jasno izražen. Njen dvobojni krov i spoljna ogledala ti takođe omogućavaju da joj kombinacijom boja daš pečat svog ličnog stila. Usudi se da budeš drugačiji!

Ti joj daješ svjetlost

Ti joj daješ svjetlost

Ponekad je dobro krenuti u novom pravcu, kao što je i Kona. Na prednjem dijelu vozila dizajn duplih farova sa LED dnevnim svjetlima stvara prepoznatljiv izgled prednjeg dijela.

Head-up ekran (HUD)

Head-up ekran (HUD)

Potpuno nov Head-up ekran (HUD) kojim je opremljena Kona, prikazuje sliku na staklenom panelu koji je postavljen iza instrument table, u ravni očiju vozača. Bitne informacije, kao što su brzina, navigacija i signali upozorenja tako postaju još vidljiviji i omogućuju vozaču da ne skreće pogled sa puta.

Mogućnost povezivanja

Mogućnost povezivanja

Kona ti pruža lakoću povezivanja koju svako očekuje i iz pomoć inovativne tehnologije čini život mnogo lakšim. Ekran dijagone 8" osjetljiv na dodir nudi sve opcije na dlanu i čini ih lako dostupnim.

Premium audio sistem

Premium audio sistem

KRELL audio sistem, premium klase, pruža zapanjujuće jasan i kvalitetan zvuk koji uzbuđuje i najzahtevnije audiofile.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.60 MB Cjenovnik KONA
PDF dokument Katalog KONA
PDF dokument | 3.82 MB Dodatna oprema KONA
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška