Originalni Rezervni dijelovi

Filter goriva
Filter goriva osigurava zaštitu sistema ubrizgavanja goriva. Vrši eliminaciju nečistoća (i metalnih opiljaka) koje gorivo sadrži u sebi ili ih donosi iz rezervoara goriva. Filter za gorivo sprječava da se začepi pumpa za gorivo.
Filter goriva spriječava apsorpciju prljavštine pogotovo u gornjim dijelovima motora, na ventilima i čelu klipa.   Ukoliko ga ne mijenjate redovno, može da se začepi. Tada predstavlja lokalni otpor u protoku goriva. Motor možda neće raditi na zadovoljavajući način, smanjene su njegove performanse.


Trebate pomoć? Kontaktirajte Vaš najbliži ovlašteni Hyundai servis
Kvalitet filtera goriva se ne može ocjenjivati samo po izgledu.  Samo originalni dijelovi Hyundai, najbolje odgovoraju i namijenjeni su Vašem vozilu. Uvijek zahtjevajte originalni filter goriva za vožnju bez problema. Da životni vijek motora bude duži.
Neke fotografije u ovoj web prezentaciji su snimljene u kontrolisanim uslovima, a neke nisu.   Boje predmeta na slikama zavise od ekrana na kojima se posmatraju.   Fotografije mogu u tonu i temperaturi boje da malo odstupe od originala.