Ti je oblikuješ.

Osmišljena da ispuni sve tvoje životne potrebe. Kona nudi dovoljno prostora, kako za putnike, tako i za prtljag. U svojoj klasi ona je ta koja pruža najviše prostora. Vrata prtljažnika se široko otvaraju i niska utovarna visina čini utovar i bržim i lakšim. Kona je kompaktan SUV koji ne pravi kompromise sa prostorom i pruža izvanrednu zapreminu prtljažnika od 361 litre. Lako se podešava, tako da za sekund možete preklopiti zadnja sjedišta sa samo jednim dodirom, a sa ravno preklopljenim zadnjim sjedištima dobićete prostor od 1.143 litre zapremine. Savšeno za vikend bjekstvo.

Bežično punjenje telefona

Bežično punjenje telefona

Pozicionirana u centralnoj konzoli, podloga za bežično punjenje (Qi standard) vam omogućava lako punjenje kompatibilnih telefona bez upotrebe kablova.

KRELL premijum audio sistem

Premium zvučni sistem

Krell premium zvučni sistem donosi jasni i čisti zvuk tako da možete da uživate u muzici sa stilom.

Sedišta potpuno električno podesiva sa lumbalnom podrškom

Sjedišta potpuno električno podesiva sa lumbalnom podrškom

Pritisak na dugme je sve što treba da uradite da biste dobili sjedište koje vam savršeno odgovara. Lumbalna podrška pruža vašim leđima odličnu potporu.

Ekran dijagonae 8’’ osetljiv na dodir

Ekran dijagonale 8" osjetljiv na dodir

Kona Vam pruža besprijekornu povezanost i inovativnu tehnologiju koja olakšava život. Ekran od 8 inči osjetljiv na dodir zajedno sa Apple CarTM i Android autoTM aplikacijama čini sve lako dostupnim.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.60 MB Cjenovnik KONA
PDF dokument Katalog KONA
PDF dokument | 3.82 MB Dodatna oprema KONA
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška